פרסומת

יום ראשון, 20 במאי 2012

טעויות שאתם עושים במטבח


בשר יבש כמו סולייה, לביבות שרק נראות מוכנות, סלט מסמורטט וחביתה שמסרבת להיפרד מהמחבת – את כל התופעות המצערות האלה אפשר למנוע, ואפילו ממש בקלות. לגזור ולשמור: השגיאות שפעם עשיתם בבישול, ולא עוד

עידית נרקיס כ"ץ | אוכל טוב | פורסם 11/12/11 11:57:03


טיגון בשמן קר מדי, או חם מדי, או שהמחבת קרה או עמוסה מדי, או שהבשר קר מדי, אסור להפוך יותר מדי, לחכות לפני שחותכים לאחר הטיגון, ירקות רטובים מדי, או לא לקרוא את המתכון עד הסוף...

לכתבה המלאה והמפורטת
טעויות שאתם עושים במטבח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

המלצות נוספות מאת: outbrain